10 MOTIVE PENTRU A TE INDRAGOSTI DE CINEVA DIN ZODIA SCORPION

Scorpionii traiesc foarte intens.

Relatia cu un Scorpion are toate sansele sa fie una extrem de pasionala si intensa. Scorpionii traiesc intens si aventuros.

Scorpionii sunt curajosi si curtenitori.

Este una dintre cele mai impresionante trasaturi ale celor nascuti in zodia Scorpion. Ei nu renunta niciodata. Daca agreeaza o persoana, vor face absolut tot ceea ce le sta in putinta pentru a cuceri acea persoana si a fi impreuna cu ea.

Scorpionii isi cunosc valoarea.

Sunt persoane cu o stima de sine ridicata, ceea ce le ridica nivelul de atractivitate. Scorpionii pun absolut toata energia de care dispun in legaturi romantice atunci cand simt acest lucru. Si o fac cu mult sarm.

Scorpionii sunt atenti.

Datorita modului profund prin care vad lumea, in relatiile stabile Scorpionii sunt foarte atenti la nevoile persoanei iubite. Chiar si atunci cand curteaza, o persoana din Scorpion stie sa creeze senzatia de confort, placere, regalitate, atractivitate…

Scorpionii sunt foarte sinceri.

Scorpionii sunt adesea foarte sinceri si de asemenea stiu sa comunice foarte bine ceea ce isi doresc, ce le place si ceea ce nu le place. Este o trasatura atragatoare, fiindca aceasta abilitate denota multa incredere de sine. Increderea de sine este relevanta.

Scorpionii sunt credinciosi.

Din momentul cand si-au daruit inima, Scorpionii stiu ca o fac cu toata asumarea si responsabilitatea. In relatii, Scorpionii sunt foarte devotati persoanei pe care o iubesc.

Scorpionii nu sunt egoisti.

In relatiile amoroase, pentru un Scorpion conteaza sentimentele celeilalte persoane. Chiar daca pentru cei pe care nu ii cunosc, Scorpionii apar ca fiind extrem de reci si intransigenti, persoanele apropiate lor stiu ca acestia sunt foarte atenti la nevoile lor specifice. Vor asculta mereu dorintele tale si daca este posibil, sunt atenti sa le si indeplineasca.

Scorpionii sunt sexy.

Intensitatea lor si pasiunea de a trai se vad chiar si in aspectul lor fizic, cat si in comportament. Scorpionii sunt persoane deosebit de atragatoare si incitante.

Scorpionii sunt pasionali.

Sunt persoane curioase si increzatoare. Tot ceea ce fac, fac cu pasiune si dedicatie.

Scorpionii sunt protectori.

Scorpionii ii apara pe oamenii pe care ii iubesc cu multa dedicare. Se indragostesc sincer si asumat, de aceea, o astfel de persoana este recomandabila pentru o relatie stabila.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s