5 zodii cu sanse mari sa se imbogateasca in viitor

Astrologia este populara printre oamenii de toate religiile si culturile din intreaga lume. Multi au obiceiul sa-si verifice horoscopul zilnic sau saptamanal si cred in pietre sau numere norocoase.

Exista 12 semne zodiacale din 4 elemente diferite: foc, apa, pamant si aer, iar trasaturile fiecaruia corespund elementului sau. Diferitele calitati, punctele forte, slabiciunile si sentimentele sunt atribuite fiecarui semn, iar viitorul lor este prevazut in consecinta.

Astrologii sugereaza ca perspectivele financiare ale unei persoane sunt strans legate de perioada anului in care s-a nascut. Potentialul si destinul fiecarei zodii determina intr-o oarecare masura nivelul de prosperitate al unui individ. In timp ce unele zodii sunt artisti iscutiti, altele poseda abilitatea de a excela ca manageri financiari. Astfel, se crede ca alegerea unui domeniu de studiu sau a unei cariere in conformitate cu semnele zodiacale poate asigura succesul.

Iata cele 5 zodii care au cele mai mari sanse sa faca o avere, pe baza comportamentului, personalitatii si stilului lor de viata:

Fecioara:

Ziua norocoasa: miercuri.

Numar norocos: 5, 14, 23, 32, 41, 50.

Culoare norocoasa: alb, galben, gri, pamantiu, portocaliu.

Piatra norocoasa: topaz.

Fecioara e cunoscuta ca fiind o persoana hotarata, harnica, analitica si orientata spre detalii. Aceasta e condusa de dorinta de a-si atinge scopul, indiferent de ceea ce face pentru a deveni faimoasa si bogata. Fecioara e semn de pamant si e bine ancorata in realitate, dar si cea mai calma zodie. Ea stie cum sa ramana pe pozitii chiar si in cele mai dificile situatii. Abilitatea ei de a reactiona inteligent o face un manager minunat. Ea cauta perfectiunea si, prin urmare, e o profesionista foarte productiva care face o treaba de calitate. Fie ca e vorba de prezentarea estetica a proiectului ei sau de alegerea cuvintelor, ea tinde mereu spre tot ce e mai bun. Ea vede potentialul de imbunatatire a tuturor lucrurilor si urmatoarea mutare trebuie sa o depaseasca pe cea precedenta.

Scorpion:

Zi norocoasa: duminica, luni, marti, joi.

Numar norocos: 8, 17, 26, 35, 44, 53.

Culoare norocoasa: rosu si violet.

Piatra norocoasa: opal.

Scorpionul face intotdeauna lucruri minunate pentru ca se foloseste de toate puterile sale carismatice pentru a vinde. Scopul lui este sa te convinga sa faci ca isi doreste el, nu conteaza daca esti de acord sau nu. Scorpionul este un semn de apa, iar acest om are puteri intuitive puternice si abilitati psihice. Este foarte curios si un bun detectiv. Este posibil ca acesta sa obtina un succes academic datorita stilului lui de viata disciplinat. Ceea ce sporeste posibilitatile lui de a se imbogati este faptul ca accepta infrangerea cu gratie, invata din greselile lui si continua.

Leu:

Zi norocoasa: marti, vineri, duminica.

Numar norocos: 5, 14, 13, 32, 41, 50.

Culoare norocoasa: auriu, portocaliu, galben, crem, rosu.

Piatra norocoasa: rubin.

Leul este un semn de foc si singurul din acest top 5. Cum regele junglei este simbolul lui, Leul este liderul cel mai entuziast si energic. Curajul lui e remarcabil si demonstreaza ca poate avea succes indiferent ce isi propune. Carisma lui ii incanta pe cei din jur si mereu e in centrul atentiei. Leii sunt persoane optimiste si fericite, constiente de abilitatile lor pe care le folosesc cat mai bine in avantajul lor. O alta calitate deosebita este demnitatea lor, sunt foarte mandri si nu isi compromit niciodata valorile si respectul de sine. Toate aceste caracteristici explica modul in care Leul are succes in toate domeniile vietii. Un Leu poate avea rareori un cont bancar gol.

Taur:

Zi norocoasa: luni, vineri, sambata.

Numar norocos: 2, 11, 29, 37, 56.

Culoare norocoasa: alb si verde.

Piatra norocoasa: smarald.

Taurul este un semn de pamant si e o persoana umila, cu picioarele pe pamant si care are relatii sanatoase. Este loial celor pe care ii iubeste si care se potrivesc cu natura lui. El nu se bazeaza pe instincte, ci gandeste rational si practic. E inteligent si isi stabileste corect prioritatile. Nu isi pierde timpul si energia pe lucruri inutile, iar aceasta trasatura il face sa fie un manager eficient. Fiabilitatea lui il ajuta in construirea unor parteneriate de afaceri bune si isi face un nume pe piata. Oamenii ii dau carma si il consulta in ceea ce priveste problemele de afaceri. Prefera sa traiasca o viata mai simpla si sa cheltuiasca cu atentie, prin urmare economiseste mai mult decat sa dea banii pe masini si case luxoase, el ar investi intr-o afacere.

Rac:

Zi norocoasa: marti, vineri, joi, duminica.

Numar norocos: 4, 13, 22, 31, 40, 48, 57.

Culoare norocoasa: albastru, argintiu.

Piatra norocoasa: perla.

Racul este un semn de apa si este o persoana care ii motiveaza pe altii sa evolueze. Capacitatea lui de a fi util pentru ceilalti se datoreaza increderii puternice in sine si prin natura lor miloasa. Racul e foarte sensibil si are grija de altii neconditionat. De aceea, el leaga relatii puternice cu colegii lui si formeaza o echipa de neinvins. Are abilitati de comunicare deosebite si joaca rolul unui consilier atat acasa, cat si la locul de munca. Indrazneste sa duca o viata creativa si sa-si puna toate ideile in practica. Cel mai probabil, el poate face o afacere din abilitatile si interesele lui artistice. El face ceea ce iubeste si iubeste ceea ce face, astfel sansele lui de a obosi si de a renunta sunt minime.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s