ZODIAC EROS – GEMENI

Viata s*xuala a femeii Gemeni:

Nu are nevoie de prea mult decor. O multumeste bancheta masinii. In schimb nu-i place sa fie zorita. Mai ales daca partenerul ei se grabeste poate deveni rece ca si gheata. Ii place totul in dragoste pana la lascivitate. Pentru rabdarea lui, ii daruieste partenerului toata pasiunea. Pentru iubitul care vrea sa o paraseasca – trebuie sa stie ca ea cauta ceva ideal, pentru ea o relatie amoroasa trebuie sa fie ceva universal in care sa se insumeze fizic, psihic, practic si romantic. Adesea ea face inceputul unei relatii. Se inflacareaza mai mult din curiozitate, nu se va rusina niciodata de comportamentul ei pentru ca nu recunoaste decat propriile ei percepte. Face cu placere doua lucruri deodata, are idei bune, bazate pe intuitie. Este mereu in cautarea satisfactiei. Manata de fantezia ei, va practica actul s*xual mult mai des decat celelalte femei. Este de multe ori bisexuala. In relatii cu barbatii are usoare tendinte spre sadism. In cautarea excitatiei va fi atrasa de fetisism. Poate fi atrasa si de mirosuri dar se va excita fizic nu sentimental. Curiozitatea si nu perversitatea constituie motivul comportamentului ei. Iubeste lucrurile erotice si dovedeste multa fantezie in folosirea lor.

Viata s*xuala a barbatului Gemeni:

Nu-si pierde niciodata suflul, dar nu devine obositor si sentimental. Poate juca, cand vrea, dublul rol: spectator si participant. Stie sa aduca femeia in orice stare. Stie precis cum sa declanseze anumite reactii. Are ceea ce psihologii numesc ”aperceptie”. Isi va satisface curiozitatea dar in timpul actului s*xual isi va studia reactia. Nu suporta intunericul, are nevoie de lumina si oglinzi pentru a se putea studia. Ii plac filmele por*ografice. Se excita greu si de aceea prefera jocurile preambulului. Actul in sine este scurt si salbatic. Mediul in care iubeste nu conteaza. Dar de cele mai multe ori nu tine cont de partenera. Il intereseaza satisfacerea curiozitatii. Nu multe femei pot observa acest lucru pentru ca este un amant rafinat. Stie sa spuna unei femei ceea ce ea doreste sa auda. Creaza o atmosfera romantica. Desi este convingator sa nu avem incredere oarba in sinceritatea lui. Ea este adevarata pentru doar un moment. Prezinta tendinta spre bisexualitate si spre sadism.

Zone erogene:

Mainile si bratele sunt cele mai sensibile. Femeile reactioneaza la sarutul mainii. Barbatilor le place sa fie tinuti de mana. Amandurora le place sa li se mangaie bratele, sau sa li se sarute partea interioara a bratului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s