ZODIAC EROS – BALANTA

Viata s*xuala a femeii Balanta:

Femeia Balanta prefera pozitiile in care se bucura cat mai mult de contactul fizic si vizual cu partenerul, deoarece ea tinde sa fie incitata mai mult de efectul s*xual decat de actul in sine, astfel pentru ea preludiul reprezinta punctul forte si cel mai important, deoarece incepe cu mult inaintea actului s*xual.

Adeseori Balanta este victima unui conflict intre placerea fizica si incapacitatea de a o savura, desi e fascinata de placerile amoroase este timida si nehotarata la inceput, astfel ca va lua initiativa greu, ea fiind de cele mai multe ori cea cu care se face dragoste. Daca partenerul reuseste sa-i inlature timiditatea si sa o coopteze poate deveni temperamentala in pat, si chiar daca nu demonstreaza cine stie ce acrobatii in dormitor, isi pastreaza senzualitatea. Daca partenerul reuseste sa-i insufle siguranta poate aparea un echilibru intre s*x si sentimente, intre animalic si rafinament. Insa pentru acest echilibru trebuie tinut cont de atmosfera: decorul, luminile, culorile, mirosurile. In momentele de echilibru se va simti foarte absorbita de responsabilitatile ei s*xuale si se va darui partenerului cu entuziasm si voluptate.

Viata s*xuala a barbatului Balanta:

Pe plan erotic este adeptul s*xului traditional, in care fanteziile sau accesoriile s*xuale nu isi au rostul, pentru el preludiul este punctul forte. Cu tot traditionalismul lui se dovedeste viguros in pat si poate surprinde prin rezistenta, insa partenera se simte jenata de faptul ca nu e capabil de o daruire absoluta.

In viata amoroasa nativul din Balanta este dedicat s*xului numai in masura in care i se ofera premisele pentru acest lucru deoarece de la el aceste porniri sunt rare. Nu vrea intotdeauna sa ia deciziile in pat si de aceea e recomandata o partenera care stie sa preia controlul si sa-l ghideze prin hatisurile sexualitatii insa fara a-i rani orgoliul ceea ce poate duce spre placerea maxima a partenerilor.

Zone erogene:

Fesele si talia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s