ZODIAC EROS – SCORPION

Viata s*xuala a femeii Scorpion:

Te asteapta o noapte grea, imparte-ti bine puterile. Ar putea incepe sa-ti spuna lucruri obscene in ureche. Chiar si discutii despre s*x o pot duce la orgasm. Ii plac paturile mari, in care poti sta in orice pozitie. Va face totul ca aceasta noapte sa devina de neuitat. Are un puternic spirit de cercetare si experimentare. Indiferent de experienta partenerului, ea ii va face o surpriza. Ea doreste ca si partenerul sa simta actul la fel ca si ea. Nicio zodie nu este mai erotica decat cea a Scorpionului. Pentru ca este atat de pretentioasa, pentru desfasurare si terminare, are nevoie de un partener asemenea ei. N-o domolesti cu tehnica, la ea totul este instinct. Nu o va convinge nicio carte ca actul s*xual este un exercitiu yoga. Mai bine ar merge cu un amant rau in pat decat cu o carte buna. Stie sa-i struneasca EU-l unui barbat. Daca este excitata, arata acest lucru. Ii plac jocurile de dragoste si poate domina chiar si un partener impulsiv. Stie ca actul s*xual este mai putin important decat erotica. Chiar daca arata ca o doamna, in pat va fi alta si va savura totul. Daca un barbat o intereseaza, il va seduce si nu va admite un nu! Controlul asupra terminarii este foarte important si ea va folosi toate metodele spre a mentine potenta barbatului. Nu este mofturoasa, vrea sa-si atinga scopul, este insa placerea ei in primul rand. Focul aprins in ea se stinge greu. Iar ea il va face sa dea si mai mult. Este nefericita daca crede ca barbatul nu-i face jocul. Doreste sa-l domine si de aceea va face chiar jocuri lesbiene cu el. Doreste un partener ascultator. Uneori, femeile Scorpion devin lesbiene si vor indeplini functia barbateasca nu numai in privinta s*xuala dar si in alte domenii ale vietii indiferent cum. Ea dicteaza partenerului dorintele ei s*xuale si de obicei acestea intrec masura.

Viata s*xuala a barbatului Scorpion:

E vicios si sexy. Femeia se poate astepta in pat sa primeasca mai mult decat se credea sau dorea. Cunoaste bine anatomia femeii si are o fantezie nelimitata. Nu-i place pudoarea si nu cunoaste granite. Fiecare imprejurare va fi o culme. Nu are rafinament tehnic, doreste doar sa-si satisfaca vanitatea. Inainte de a se dezbraca complet, deja incepe. Dorinta aceasta este atat de mare incat femeia incepe sa geama inainte ca el sa inceapa. Sarutarile lui nu sunt fine, au o tandrete aspra, masculina. Uvertura nu cunoaste pudoare. Poti sa te astepti la semne si vanatai, el trebuie sa domine femeia complet. Daca ea rezista la dureri inseamna ca el domina. Ii place sa stie ca femeia iubeste sa fie atacata s*xual si violata fizic. Iubeste mult cand ea a iesit din baie si se lipeste de el. O preseaza de perete si o satisface in picioare, in dormitor va continua caci pentru el este continuitate si partenera sa va trai cateva minuni. Se termina greu caci potentei sale nu-i sunt puse granite. Nu-i plac prezervativele. Nici nu se pune problema unui coitus interruptus. Posibilitatea unei sarcini il excita. Nu-i plac lectiile despre arta de a iubi, sa pui intrebari in acest domeniu inseamna a fi un nestiutor. Actul s*xual este un lucru serios. El iubeste practicile s*xuale extravagante. Experimenteaza totul pentru ca aventura sa-l faca de neuitat. Il atrag noutatile, brutalitatea sa latenta poate deveni neplacuta. Are inclinatii spre paranoid. Daca se simte refuzat incepe sa-si puna tot felul de intrebari. Devine si sadic deoarece ii place sa provoace dureri. Ca ”loc de munca” ii plac mesele de lemn sau podelele pe care le prefera pernelor moi. Ii place sa duca femeia la mai multe orgasme. Nimic nu-i place mai mult decat a combina placerea cu durerea.

Zone erogene:

Cele mai sensibile parti ale corpului sunt organele genitale. Pe un barbat il duci la extaz doar atingandu-i usor membrul. Un chilot stramt il poate excita. Femeia Scorpion se poate excita daca-si pune picior peste picior. O placere mai mare pentru barbatul Scorpion decat o limba trasa usor peste membru nici nu poate exista. Daca te joci cu organele s*xuale ale unui Scorpion il si ai in mana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s