4 CELE MAI IUBITOARE ZODII DE FEMEI

Ele iubesc asa cum n-o face nimeni, vor oferi partenerilor de viata afectiune, pasiune si iubire neconditionata. Daca iubita sau sotia ta se afla pe lista celor 4, atunci te poti considera cu adevarat norocos.

1. BERBEC: Berbecul este probabil unul dintre cele mai iubitoare semne astrologice. Desi la inceput ii este dificil sa arate si sa exprime tot ceea ce simte in interior, apoi insa, cedeaza si crede ca dragostea este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poate experimenta omul. Acest semn se indragosteste rapid si arde de pasiune mult timp. Berbecului nu-i place sa-si arate iubirea in public, in ciuda temperamentului sau. Daca ai alaturi un Berbec, considera ca esti o persoana norocoasa!

2. RAC: cand vine vorba de relatii, Racii sunt cei mai buni si foarte atasati de partenerul lor. Desi li se intampla urcusuri si coborasuri emotionale, acest lucru nu diminueaza dragostea lor, insa uneori se pot ascunde in cochilia lor. Iubirea materna, senzualitatea si imaginatia sunt cele mai puternice calitati ale Racilor. Daca ti-ai ales o partenera din aceasta zodie, tine-te strans de ea. Racul are necesitatea sa rasfete si sa aiba grija de oamenii pe care ii iubeste. Racul este iubire. El va face intotdeauna tot ce ii sta in puteri, pentru fericirea ta.

3. TAUR: Taurul este o personalitate puternica si de incredere. In dragoste se comporta frumos si rafinat, adora sa-i faca pe plac partenerului. Oamenii acestui semn simt perfect limitele a ceea ce este permis si adesea sunt foarte sensibili. Venus este planeta lor dominanta, deci, daca ati ales un partener Taur, veti obtine cea mai gingasa, grijulie si stralucitoare relatie. Fiti pregatiti sa primiti in mod constant mici cadouri, fara vreun motiv anume. Taurul va avea grija de partener si va intelege din jumatatea de cuvant nevoile si obiceiurile lui. Cu acest semn, dragostea este magie pura.

4. BALANTA: Balantele tind sa fie in armonie cu oamenii, sunt persoane binevoitoare si impartasesc tot ceea ce au cu cei dragi. Nu le plac conflictele si din acest motiv, intr-un cuplu cu Balanta, de obicei, nu se intampla certuri si dezacorduri puternice. Putem spune ca acest semn a venit pe lume doar pentru a iubi si a fi iubit. In sentimentele lor, Balantele nu au limite, asa ca nu te indoi de relatia care, cel mai probabil, va fi de neuitat. Balanta iubeste echilibrul in toate sferele vietii sale: de la emotii si munca, pana la orice moment al vietii cotidiene. Emotiile si sentimentele sunt extrem de importante, iar Balanta are o masura ideala pentru a da exact acea iubire pe care o merita partenerul. Sa fii cu o Balanta este o mare fericire si noroc.

Lasă un comentariu