COMPATIBILITATEA TIGRULUI CU ALTE SEMNE

Tigru – Sobolan:

nu se inteleg si nu urmaresc aceleasi scopuri. Ajung frecvent la certuri si rareori o asemenea legatura rezista.

Tigru – Bivol:

nu se pot suporta unul pe altul. Au conceptii diferite despre viata si niciunul dintre ei nu doreste sa cedeze conducerea. Tigrul nu-l va putea supune pe Bivol, ba chiar e posibil, daca-l enerveaza peste masura, sa fie grav ranit de catre acesta.

Tigru – Tigru:

relatie buna, indeosebi sub aspect profesional. Desi nu au diferenduri majore, raporturile lor nu vor excela prin armonie.

Tigru – Iepure:

raporturi moderate. Nici nu se inteleg prea bine, nici nu se cearta prea rau. Pot coopera satisfacator, niciunul dintre ei insa nu va iesi in intampinarea dorintelor celuilalt.

Tigru – Dragon:

pot avea unele dispute in ceea ce priveste conducerea, dar vor ajunge in cele din urma la un compromis si vor colabora destul de bine. Se respecta si se admira reciproc. Eficienta lor in cuplu nu va fi insa prea mare.

Tigru – Sarpe:

nu pot ajunge la o intelegere, caci se antipatizeaza si se suspecteaza prea mult. Mentalitatile lor sunt prea diferite – si de aici multe certuri care fac orice legatura indoielnica.

Tigru – Cal:

aceasta e combinatia ideala pentru Tigru. Intelegerea intre el si Cal este excelenta in toate domeniile si impreuna pot depasi cu usurinta toate obstacolele din drumul lor.

Tigru – Capra:

combinatie buna, care cere insa putina diplomatie din partea amandurora. Desi legatura lor nu atinge profunzimi prea mari, e cu toate acestea destul de stabila si de durata.

Tigru – Maimuta:

pot fi atrasi unul spre celalalt, dar conflictele apar rapid si nu pot fi aplanate. Despartirea e iminenta, caci nu reusesc sa cada de acord asupra intereselor lor.

Tigru – Cocos:

relatia lor e palida, deoarece nu comunica bine si au intentii diferite. In echipa ar putea realiza lucruri mari, dar e indoielnic ca se vor cupla pentru mai multa vreme. Vor prefera sa se admire reciproc de la distanta, iar in restul timpului sa se ignore.

Tigru – Caine:

Cainele il poate face pe Tigru mai intelept, daca vor ramane impreuna; ori sansele pentru aceasta exista din plin, caci se inteleg foarte bine si succesele pe care le obtin impreuna par sa consolideze legatura lor.

Tigru – Mistret:

relatie ori foarte buna, ori foarte plictisitoare. Sunt mari sanse sa-si gaseasca fericirea impreuna.

Lasă un comentariu