cutitul (tecpatl):

SEMNIFICATIE: simbolul acestui semn reprezinta spiritul combativ, taria de caracter si forta pe care o pune nativul in urmarirea scopurilor sale.

CULOARE: verde – pentru armonia sufleteasca; cafeniu – pentru taria mai sus amintita, demonstrata in imprejurari dificile.

Nativul ”Cutit” este foarte hotarat in tot ce intreprinde, are o vointa puternica si nici un obstacol nu-l poate opri din drumul sau. Intotdeauna corect, rezista tentatiilor de tot felul si va puteti baza pe el in probleme care reclama oameni de incredere si capabili. Nu are timp de fleacuri, il preocupa doar dificultatile pe masura fortei sale si ii face mare placere sa se ia la tranta cu ele si sa biruie in final. Calm, se controleaza bine si nu produce surprize neplacute celorlalti. Este un povestitor talentat si foarte captivant, daca nu se intinde prea mult la vorba. Are mult simt practic si o intuitie ce-l face redutabil in lupta concurentiala din bransa sa. E aproape cert faptul ca, mai devreme sau mai tarziu ”Cutitul” va ajunge in varful ierarhiei profesionale, sau undeva pe aproape.

DRAGOSTE:

Abordeaza acest domeniu la fel ca pe toate celelalte, adica cu multa seriozitate si vointa. Nu ii lipseste adesea nici spiritul pragmatic. Virilitatea sa il impresioneaza pe partener. ”Cutitul” trebuie sa dea dovada de multa toleranta si intelegere, ceea ce si face adeseori, cu deplin succes.

TRASATURI DEFINITORII: forta, rezistenta, energie.

COMPATIBILITATE CU:

Pentru femei: Cainele, Trestie, Vantul si Vulturul.

Nu se recomanda: Craniul, Jaguarul, Maimuta si Soparla.

Pentru barbati: Cerbul, Crocodilul si Iepurele.

Nu se recomanda: Iarba, Trestia si Vantul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s