Raporturile TAURULUI cu alte semne

Taur – Berbec: desi sunt diferiti temperamental, au totusi o sansa de convietuire daca vor sti sa se adapteze unul altuia. In general, Taurul e prea constant si lent pentru impulsivul si adesea imprevizibilul Berbec.

Taur – Taur: legatura care poate fi foarte buna, pentru ca aveti cam aceleasi conceptii despre viata si veti sti sa dati dovada de mult tact in situatiile mai nefavorabile. Amandoi sunteti practici, iubitori de frumos si atasati de familie.

Taur – Gemeni: Gemenii sunt prea risipitori si imprastiati pentru economul si sistematicul Taur. Acesta din urma poate fi incantat o vreme de agilitatea mentala a celuilalt, dar va ajunge in scurt timp sa-l vada fals, neserios, superficial.

Taur – Rac: relatie si casnicie fericita. Intre ei exista o mare simpatie si intelegere. Ambii sunt atrasi de casa, au nevoie de siguranta, sunt prudenti, au multa caldura sufleteasca si sunt sentimentali.

Taur – Leu: Taurului ii place personalitatea si stralucirea Leului in societate, si intre ei exista o mare atractie fizica. Neintelegerile apar atunci cand Leul doreste sa iasa prea mult in evidenta, iar Taurului incepe sa nu-i mai convina firea impetuoasa a acestuia.

Taur – Fecioara: relatia poate fi buna, caci amandoi sunt prudenti, calculati si rigurosi. Taurii ii pot face mai maleabili pe nativii din Fecioara, iar acestora le place mult forta primilor si pot lua lectii de rabdare de la ei. La un moment dat, insa, e posibil ca Taurul sa nu mai suporte criticismul feroce al celuilalt si sa plece exasperat de atata pisalogeala.

Taur – Balanta: raporturi adeseori bune, ambii fiind dominati de planeta Venus si apreciind in consecinta tot ceea ce e frumos si bun in viata. Exista insa si multe neintelegeri care pot duce la o ruptura; pe de o parte Taurul e uneori agasat de lipsa de exactitate a Balantei, pe de alta parte aceasta il va vedea pe Taur putin neciopit, desi puternic.

Taur – Scorpion: intre ei e o relatie speciala, care poate dura sau nu. Ambii sunt la fel de puternici si pot fi la fel de duri, ori de sensibili. Se admira reciproc si se inteleg bine din punct de vedere sexual. E bine ca intre ei sa nu se insinueze gelozia, care poate produce catastrofe in situatii mai explozive.

Taur – Sagetator: raporturi tensionate, caci Taurul e prea posesiv pentru zburdalnicul Sagetator, iar acesta e prea diferit in conceptia sa asupra libertatii si va starni gelozia Taurului. Putine sanse de supravietuire a relatiei ori a casniciei.

Taur – Capricorn: se pot cupla intr-o legatura armonioasa. Pot exista dificultati initiale, caci Capricornul pare rece si rezervat, dar Taurul va sti cum sa treaca de aceasta aparenta. Ambii sunt puternici si tenaci si pot face minuni atunci cand intra in rezonanta.

Taur – Varsator: legatura in general nu dureaza, decat cu rare exceptii si cu mari concesii. Varsatorul e mult prea sociabil, prea ascuns si prea imprevizibil pentru casnicul, afectivul si linistitul Taur. Ambii sunt la fel de incapatanati si s-ar putea ca de aici sa iasa multe scantei.

Taur – Pesti: se pot intelege foarte bine, mai ales daca Taurul ii acorda nativului din Pesti o sansa de a iesi din rezerva sa. Atunci il va descoperi pe acesta sentimental, intuitiv, senzual si atasat de casa, ceea ce nu va putea decat sa-i faca placere. In schimb ii va oferi celuilalt mai tot din ceea ce acesta are nevoie, in special siguranta si dependenta fara de care Pestii sunt puternic perturbati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s