COMPATIBILITATEA BIVOLULUI CU ALTE SEMNE

Bivol – Sobolan:

raporturi foarte bune, succese de exceptie obtinute impreuna si o buna intelegere. Posibil totusi ca Bivolul sa fie iritat de oportunismul Sobolanului.

Bivol – Bivol:

buni prieteni, vor coopera satisfacator o vreme. Nu se inteleg insa prea bine pe termen lung si pot avea multe conflicte, in acest caz.

Bivol – Tigru:

Bivolul poate fi la inceput usor fascinat de personalitatea Tigrului; vraja se destrama insa repede si apar mari neintelegeri si numeroase certuri. Daca Tigrul il scoate excesiv din sarite pe pasnicul Bivol, atunci si-a semnat condamnarea la moarte, caci furia Bivolului e oarba si izbeste napraznic.

Bivol – Iepure:

raporturi bune, indeosebi pe plan profesional si in familie. Legatura lor e bine consolidata si impreuna pot fi foarte eficienti, desi exista uneori mici animozitati intre ei.

Bivol – Dragon:

se respecta unul pe celalalt si pot convietui pasnic. In problemele serioase se completeaza cu mult succes, reusind astfel sa le depaseasca. Incapatanarea amandurora le poate crea insa probleme.

Bivol – Sarpe:

armonie si intelegere depline. Formeaza impreuna o echipa redutabila si un cuplu fericit.

Bivol – Cal:

profesional pot colabora excelent, pe plan afectiv insa au multe dificultati in a se intelege. Relatia nu e, deci, stralucita in ansamblu, dar poate fi (cu rabdare), mult perfectionata.

Bivol – Capra:

”Agonie si extaz” – la inceput, pentru ca pe parcurs sa se instaureze nepasarea. Sunt prea diferiti pentru a se intelege.

Bivol – Maimuta:

o legatura nu prea grozava. Bivolul e enervat, adeseori, de topaielile Maimutei. Aceasta il poate destabiliza si el nu vrea asta.

Bivol – Cocos:

Cocosul reprezinta cea mai stralucita partida pentru un Bivol, intelegerea dintre ei fiind intuitiva si totala. Se iubesc foarte mult si vor fi fericiti impreuna.

Bivol – Caine:

nu au prea multe de impartit si relatia lor e, in cel mai bun caz, mediocra. Numeroase certuri le vor tulbura o liniste aparenta.

Bivol – Mistret:

se pot intelege, pentru ca au unele trasaturi comune; nimic insa nu pare sa-i atraga unul spre celalalt si legatura lor se poate desface oricand.

Lasă un comentariu