BARBATII ZODIACULUI CHINEZESC

Barbatul Sobolan:

Sentimental, idealist si foarte curios, barbatul din acest semn se afla intr-o continua agitatie si isi poate ameti interlocutorii, sau ii poate lasa sa creada ca au de-a face cu omul invizibil. E adesea repezit si nu devine mai calm cu adevarat decat daca imprejurarile cer in mod expres acest lucru. Nu prea e omul cu dare de mana, asa ca nu-l indispuneti cu subiecte vulgare, ca de pilda cel al banilor. In acest domeniu are dealtfel o contabilitate foarte stricta si e un bun gospodar.

Barbatul Bivol:

Acesta e un tip sobru, interiorizat si care nu se amesteca cu majoritatea (ci doar sustine in general acelasi punct de vedere). Cand este indragostit, barbatul din acest semn devine flecar, teribilist si stangaci – trasaturi pe care nu si le recunoaste in mod obisnuit. El asigura familiei sale un trai decent si linistit – poate nu de lux, dar sigur. E un om foarte puternic, pe care se poate pune baza si care nu va produce niciodata ingrijorari celor ce se incred in el.

Barbatul Tigru:

Impetuos, rezistent, teneca, barbatul acestei zodii este un partener (ori un adversar) de temut. In toate domeniile in care actioneaza doreste sa fie remarcat si, eventual, admirat. In dragoste (ca dealtfel in tot ce face) se angajeaza total si isi poarta iubita pe culmi nebanuite. Este cam imprudent in intreprinderile sale, dar, ca orice Tigru, are mult noroc si e bine pentru prietenii sai sa se tina aproape de el. In general, este atat de sincer si de deschis in eforturile pe care le depune pentru o cauza sau alta, incat cu greu i se poate refuza ceva.

Barbatul Iepure:

Exista o anume lentoare in felul de a fi al acestui nativ, ce este specifica, mai mult sau mai putin, oricarui Iepure. El nu se angajeaza niciodata in certuri, conflicte sau lupte, ci se aseaza pentru multa vreme intr-un cadru confortabil si tihnit. In dragoste nu are rabdare si, desi rar iubeste cu adevarat, va dori ca lucrurile sa evolueze rapid, simuland uneori pasiunea. E un pericol permanent pentru femeile maritate, caci statutul lor nu-l inhiba prea mult. Este foarte discret si nu se angajeaza in nimic pe fata.

Barbatul Dragon:

Foarte deschis, onest si gata oricand de actiune, cu greu va putea fi oprit atunci cand isi pune ceva in minte – daca va putea fi oprit. Are o vointa foarte puternica si nu accepta niciun compromis. Declaratiile sale de dragoste sunt foarte sincere si el abordeaza frontal femeia iubita, ca pe o cetate ce trebuie cucerita intr-un singur asalt. Dinamic si inepuizabil, eventualele momente de inactivitate il deprima profund.

Barbatul Sarpe:

Acest barbat isi doreste de regula (in spiritul oricarui Sarpe) o familie numeroasa si un mediu intim in care sa-si exercite nestingherit simtul sau posesiv foarte dezvoltat. Aceasta ”incolacire” in jurul persoanelor la care tine ii confera, paradoxal, o motivatie si un simt puternic pentru actiune. Se spune ca sub acest semn se nasc cei mai puternici barbati; partenerele lor nu vor fi catusi de putin dezamagite de felul lor de a intelege o relatie afectiva si familiala.

Barbatul Cal:

Un tip ce va uimi pe toata lumea prin viteza intreprinderilor sale si prin marea capacitate de munca pe care o va proba din plin. El galopeaza in toate directiile, nu lasa niciun petic de iarba nebatatorit. Este foarte atragator prin modul sau de comportament cu totul deosebit si isi poate ameti aleasa inimii prin ritmul imposibil de urmarit al ideilor sale. In tinerete e un Don Juan. Poate convinge usor, pe oricine, si povesteste frumos atunci cand se concentreaza si nu devine incoerent.

Barbatul Capra:

Adesea foarte timid, lipsit de fermitate, ii vine foarte greu sa ia vreo initiativa in vreun domeniu, inclusiv in cel sentimental. Poate incanta insa si atrage femeile prin modul sau pitoresc de a se imbraca si comporta. Nu accepta luptele, ori conflictele de vreun fel, are gusturi rafinate si, ca orice Capra, nu este de acord cu vulgaritatea, in orice mediu sau imprejurare le-ar intalni.

Barbatul Maimuta:

Activ si eficient, cercetator, acest barbat va explora cu succes multe sfere ale vietii sociale si profesionale, lasandu-si amprenta personalitatii in toate locurile in care se va afla dintr-un interes sau altul. In dragoste este inventiv si foarte adaptabil la toate situatiile neprevazute care se pot ivi. Foarte exigent, cere mult de la partenera si are tendinta de a o domina. Nu este foarte statornic, caci spiritul sau curios il impinge mereu catre noi experiente.

Barbatul Cocos:

Este foarte atragator si simpatic, elegant, mandru si curajos, facand impresie pe oriunde trece. El poate parea foarte sigur pe sine si ofensiv, desi in realitate lucrurile nu stau chiar asa. Ca orice Cocos (chiar si cand e femeie), iubeste compania feminina si se simte foarte bine in prezenta reprezentantelor sexului opus. In dragoste va face eforturi pentru a-si apropia partenera – incununate de succes, de cele mai multe ori.

Barbatul Caine:

Este spontan si riguros in acelasi timp, indeosebi in ceea ce priveste departajarea situatiilor din punct de vedere al corectitudinii lor. Barbatul acestui semn reprezinta o permanenta atractie pentru reprezentantele sexului opus si poate fi fata de acestea fidel si nestatornic in acelasi timp; aceasta pentru ca el iubeste feminitatea, FEMEIA, iar nu in mod deosebit fiecare exponenta a ei, pentru ceea ce este ea in sine. In dragoste este delicat, rafinat si de un desavarsit spirit cavaleresc.

Barbatul Mistret:

Este foarte viguros si viril. plin de energie si altruist. In dragoste se dovedeste un senzual inflacarat, romantic si usor naiv indemnand adeseori parca sa fie inselat. Nu e foarte statornic si nici prea constant in sentimente (acelasi lucru e valabil si pentru femeia acestui semn). Placerea sexuala conteaza foarte mult pentru el, dar poate da uneori dovada de egoism si mercantilism in acest domeniu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s