CEI MAI PERICULOSI BARBATI DIN ZODIAC

Exista cateva categorii de barbati care au un caracter foarte complicat, sunt agresivi si rautaciosi. Se comporta asa, nu doar cu femeile, dar si cu toti oamenii din jur. Poti sa descoperi care sunt cei mai periculosi si rai barbati cu ajutorul zodiei. Ea dicteaza care este doza de rautate intr-un barbat.

Barbatul Scorpion:

Barbatul nascut in aceasta zodie este extrem de impulsiv si uneori are tendinta de a rani oamenii pe care chiar ii iubeste. Poate sa se razbune daca cineva l-a jignit, iar razbunarea lui poate avea diferite forme. Acesti barbati sunt periculosi prin faptul ca nu stiu sa asculte alta parere, in afara de parerea lor. Vrea sa para perfect in toate si cand vede ca nu reuseste, se enerveaza.

Cu acest barbat, femeia poate avea foarte multe momente frumoase, el stie sa ofere senzatii tari. Dar cand dragostea se raceste, barbatul Scorpion isi arata toate trasaturile negative si poate fi violent verbal si, din pacate, si fizic.

Barbatul Gemeni:

Barbatii nascuti sub acest semn zodiacal iti pot oferi extraordinare nopti in asternut , dar nu ofera prea mare importanta unei femei. Nu are nicio legatura cu loialitatea fata de partenera, ii place sa zboare din floare in floare si tradeaza in mod constant. Din acest motiv, el este considerat unul din cei mai periculosi barbati pentru femei. El vrea libertate si nu recunoaste ca poate fi intr-o relatie de lunga durata.

Barbatul Capricorn:

Acesta nu stie ce inseamna lege sau regula, el exista dupa legile pe care singur le creeaza. El poate seduce orice femeie, are frumusete, tarie de caracter, simtul umorului, bani, tot ce are nevoie o femeie. Dar un lucru ii lipseste, nu poate sa iubeasca sau nu vrea sa arate ca iubeste. Poate face rau celor mai multe iubite din viata lui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s