GEMENII (luna Sivan)

Gemenii sunt in a treia luna ebraica din anul Lunar si se afla in mijlocul semnelor de aer.

Guvernati de planeta Mercur, care este planeta comunicarii, ceea ce inseamna ca este un cablu electric, fir telefonic, un invatator, un sfatuitor, un povestitor – pe scurt, sunt orice poate transfera o informatie de la punctul A la punctul B.

SIVAN: este numele lunii – asociere cu conexiunea, legarea si construirea relatiilor.

Gemenii sunt intelectuali care isi doresc sa le stie pe toate, si au o curiozitate nesfarsita de a culege informatii de orice fel. Asta pentru ca informatia inseamna putere si cu cat se aduna mai multa informatie astazi, ci atat alegerile din viitor vor fi mai usoare. Nevoia Gemenilor de a strange informatii le permite sa aleaga ceea ce este bun si ce nu, ce este bine si ce este rau. Aceasta explica tendinta Gemenilor de a sari de la un subiect la altul, si bineinteles, de aceea au multe intrebari, indoieli si nesigurante. Rezultatul final fiind reticenta lor la a se angaja in orice. Solutia pentru acest obstacol personal este certitudinea. Nu exista un mai mare invatator decat un Geaman cu un simt ferm al certitudinii. Ca semn al comunicarii, Gemenii pot fi calea perfecta, invatatorul desavarsit, cel care intelege si instruieste. Idealul pentru ei este sa fie calea pentru cat mai multi oameni cu putinta, in special pentru cei care si-au pierdut drumul in viata, si sa-i ajute pe altii sa ajunga la propria lor certitudine. Dualitatea Gemenilor este exprimata in fiecare aspect al vietii lor. Ei intruchipeaza abilitatea de a face mai multe lucruri deodata. Au probleme in ce priveste loialitatea si tendinta de a avea stari schimbatoare, asa cum vantul isi schimba directia si forta. De aceea un nativ Gemeni poate fi o alta persoana in fiecare zi. Este inteligent, are viteza, este multi-talentat, curios, deschis spre a lega prietenii, are aptitudini spre comunicare, si deschidere la idei noi.

MOTIVATIE PRINCIPALA: stimularea intelectuala.

PROVOCARI (si cum sa le infrunte):

– Lipsa de rabdare, prea analitic: invata sa astepti, fara a trage concluzii. – Se plictiseste repede: cand nu te simti stimulat, foloseste puterea de a trece prin iluzoriul proces plictisitor.

– Nerabdator cu ceilalti, vede doar imaginea de ansamblu: concentreaza-te pe detalii.

– Crede ca este mai destept decat ceilalti: afla ca intelegerea este limitata, doar Divinitatea ofera raspunsuri perfecte.

– Indoiala: alege inconfortabilul si fa-o cu certitudine.

– Lipsa de profunzime in intreprinderi: mergi dincolo de stimularea intelectuala.

– Schimbare constanta, lipsa de coerenta: concentreaza-te pe procesul gradual pentru a avea rezultate rapide. Adevaratele schimbari au loc in interior

– nu in exterior.

– Judecarea prea rapida: nu te graqbi sa tragi concluzii pripite – ai putea sa cazi si sa te ranesti (la fel si pe altii).

CUM SA-TI IMBUNATATESTI RELATIA CU UN GEAMAN:

– Mentinandu-l stimulat.

– Fa apel la intelectul lui.

– Muleaza-te pe modul lui de a gandi si comunica.

– Ajuta-l sa se concentreze mai mult pe un proiect.

– Incurajeaza-l sa se pastreze pe acelasi drum.

– Asculta-i intelepciunea. CUM ISI GASESC GEMENII IMPLINIREA:

– Alegand UN singur tel in viata si dedicandu-se total acestuia.

– Tinandu-se de promisiuni.

– Cautand echilibru.

– Recunoscandu-si greselile.

– Ajutandu-i pe ceilalti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s