ZODIACUL FLORAL

FLOAREA – SOARELUI (1, 10, 19, 28):

Dragostea: trebuie sa va lasati calauzita de instinct, de ceea ce simtiti, caci e greu de presupus ca va apare vreodata cineva sa va aduca in postura de victima. Aveti experiente numeroase in acest domeniu. Va plac in general persoanele mai slabe decat dvs.

Compatibilitate cu: Bujorul, Albastreaua, Orhideea.

BUJORUL (2, 11, 20, 29):

Dragostea: nu poate trai singura, acest lucru ar fi o absurditate pentru ea si ar dezechilibra-o complet si definitiv. E pasionata si foarte posesiva, uneori sufocanta in manifestarile sale de tandrete. Are o fire romantica si iubirea o va intelege doar in acest fel. In tinerete indeosebi, va fi cam nestatornica.

Compatibilitate cu: Bujorul, Albastreaua, Orhideea, Macul, Margareta.

PAPUCUL – DOAMNEI (3, 12, 21, 30):

Dragostea: se poate remarca gustul dvs. pentru noutate in jocul iubirii, in caz contrar partenerul fiind imediat considerat ca necorespunzator. In orice caz, ar fi naiv din partea lui sa considere ca o relatie cu dvs. e pentru totdeauna, pentru ca niciodata nu va implicati total, iar fidelitatea nu va este o notiune prea clara.

Compatibilitate cu: Macul, Trandafirul, Papucul – Doamnei.

ALBASTREAUA (4, 13, 22, 31):

Dragostea: atunci cand credeti ca ati gasit persoana ce corespunde cel mai bine idealului propriu, ea se va bucura de o netarmuita loialitate din partea dvs. si va putea fi sigura ca gelozia e fara sens intr-o astfel de relatie. A ajunge pana aici este insa destul de greu, deoarece aveti o mare dificultate in a va exprima clar simtamintele si acest lucru va va aduce multe amaraciuni si tristeti.

Compatibilitate cu: Albastreaua, Margareta, Bujorul, Macul.

IRISUL (5, 14, 23):

Dragostea: multi barbati vor intra in raza de actiune a farmecului dvs., iar umorul pe care-l aveti va da sare si piper acestor relatii multe intretinute doar la nivelul flirtului, altele ajungand la nivele mai profunde. Ceea ce va va subjuga, nu intotdeauna cu urmari fericite, va fi gustul pentru jocul seductiei, cat si cel pentru placerile sexuale. Conteaza pentru dvs. decisiv ca celalalt sa fie in permanenta capabil de a purta o discutie interesanta, in caz contrar veti fugi repede de langa el.

Compatibilitate cu: Toate florile.

MACUL (6, 15, 24):

Dragostea: foarte romantica, partenerul dvs. trebuie sa aiba toate caracteristicile unui fat-frumos, lucru care probabil ca nu se va realiza decat foarte greu; urmarirea acestui ideal este motivul care va sta la baza mai multor casatorii. E totusi posibil ca in cele din urma el sa apara in carne si oase – sau poate ca dvs. v-ati mai schimbat intre timp. Dati dovada de multa senzualitate in alegeri si in raporturile cu partenerul.

Compatibilitate cu: Trandafirul, Papucul – Doamnei.

ORHIDEEA (7, 16, 25):

Dragostea: foarte pretentioasa in alegerea partenerului (pe baza unor criterii intime), in momentul in care va veti decide asupra lui, el va putea conta pe faptul ca-i veti fi fidela si ca veti deveni concesiva in scopul realizarii unei armonii in cadrul cuplului. Stiti sa iubiti si profunzimea sentimentelor ce le nutriti va fi resimtita ca o binecuvantare de catre perechea dvs.

Compatibilitate cu: Floarea – Soarelui, Papucul – Doamnei.

MARGARETA (8, 17, 26):

Dragostea: sunteti tandra si va asteptati la reciprocitate, lucru care va conta foarte mult pentru dvs. Desi nu ignorati viata sexuala, aceasta nu va fi hotaratoare in raporturile sentimentale. Este foarte probabil ca-l veti cauta vreme indelungata pe barbatul visurilor dvs. pana sa-l gasiti si ca veti trai multe dezamagiri in tot acest timp. Ce mai conteaza insa ca au trecut atatia ani pana sa va impliniti idealul? Ceea ce e cu adevarat important e fericirea ce va umple inima si trebuie sa fiti recunoscatoare stelei dvs. norocoase.

Compatibilitate cu: Albastreaua, Bujorul, Macul, Floarea – Soarelui.

TRANDAFIRUL (9, 18, 27):

Dragostea: in relatia de cuplu nu sunteti niciodata loiala pentru multa vreme, nu unei singure persoane, desi (sau poate tocmai de aceea) dovediti o receptivitate extrem de ascutita la stimulii – erotici si o pasiune clocotitoare, de nestavilit. Aveti experiente numeroase inca din tinerete, iar prudenta nu e ceea ce va caracterizeaza in aceste imprejurari. Va place mult sa faceti dragoste si va daruiti fara retineri, asteptand sa vi se raspunda la fel.

Compatibilitate cu: Papucul – Doamnei, Macul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s