DRAGONUL SI ELEMENTELE

Dragonul de Metal:

Un nativ puternic, hotarat si cu o vointa foarte puternica. Nu ezita sa lupte pentru crezurile lui, fiind cinstit si integru. Ii place sa fie in preajma persoanelor care il provoaca si care se indoiesc de el. Rigid si critic, dar si stralucit, expresiv si deschis. Are succes fiindca alege calea cea grea. Este nascut sa fie lider si va atrage mereu multi adepti.

Dragonul de Apa:

O persoana retinuta si progresista, care incearca sa-si ascunda setea de putere. Mai calm si mai putin egoist decat nativul precedent. Capabil sa vada lucrurile si din perspectiva celorlalti. Un democrat cu idei liberale, sociabil si rapid si stie exact ce si cum sa faca pentru progresul sau. Vine cu cele mai bune decizii fiindca ii lasa si pe ceilalti sa se implice. Priceput ca negociator.

Dragonul de Lemn:

Acest nativ analizeaza totul. Darnic si inventiv. Foarte priceput in exprimarea si aplicarea propriilor idei. Asculta opiniile celor din jur inainte de a-si da si el cu parerea. Are un simt artistic foarte puternic. Cam irational, mandru, direct si curajos cand este provocat. Se intelege bine cu toata lumea.

Dragonul de Foc:

Schimbator, competitiv, razbunator si volatil. Are emotii intense. Adora sa se puna pe un piedestal si poate lua decizii foarte proaste din cauza impulsivitatii lui nesabuite. Are asteptari mari de la ceilalti, dar si ofera multe. Este cam infumurat, ceea ce ii poate indeparta pe ceilalti. O personalitate vibranta, succes ca lider, critic obiectiv. Trebuie sa invete sa fie mai cumpatat, sa-si controleze temperamentul. Poate fi nervos, nepoliticos.

Dragonul de Pamant:

Realist si cu capul pe umeri. Are multa initiativa si este sociabil. Ia decizii bune si are o dorinta puternica de a controla oamenii din jurul lui. Este corect, milos, curajos, saritor pentru ceilalti, drept ca o stanca si puternic. Razbunator daca ii este jignita demnitatea. Infrunta problemele cu ratiune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s