vantul (ehecatl):

SEMNIFICATIE: Vantul semnifica instabilitate, agitatie si atitudini foarte variate, cu treceri bruste de la una la alta.

CULOARE: rosu foarte aprins, indicand impulsivitatea necontrolata a nativului.

”Vantul” este o fire deosebit de impulsiva, total neinhibata si intr-o permanenta miscare. Nu-i plac niciun fel de reguli, tipare, norme, tot ceea ce ar putea sa-l ingradeasca cat de putin il irita si nu-si face prea multe probleme cand incalca aceste restrictii. Nativul este foarte dinamic, vivace, deschis si intr-o permanenta ofensiva in relatiile cu ceilalti, urmata rapid de retrageri, replieri si cel mai frecvent de schimbarea companiei. Nu-si face niciun fel de scrupule in legatura cu atitudinile si afirmatiile sale adesea brutale, ori lipsite de tact. E imaginativ, detesta programele si se va misca intotdeauna in mijlocul unei dezordini…remarcabile. Se imbraca neglijent, dar la o privire mai atenta se poate observa ca nimic in vestimentatia sa nu a fost introdus intamplator. Ii place tot ce e nou, ce survine pe negandite, imprevizibilul facand pentru el viata mai plina de farmec. Temperamentul sau nestapanit il poate impinge spre excese. Nu se va plictisi niciodata, va avea intotdeauna parte de intamplari interesante si va oscila in permanenta intre situatii mai mult sau mai putin bune, pana cand, in cele din urma, va izbandi in planurile sale.

DRAGOSTE:

dinamismul sau frenetic ii va prilejui multe experiente in acest domeniu. O legatura durabila insa e foarte greu de conceput cu el, data fiind labilitatea si adeseori nestatornicia de care da dovada. Casnicia e o notiune total opusa felului sau de a fi. Tensiunile care se acumuleaza atunci cand partenerul incearca sa mentina relatia sunt atat de mari, incar rareori se va reusi aceasta performanta.

TRASATURI DEFINITORII: exuberanta, instabilitate, inclinatie spre excese si spre dezordine.

COMPATIBILITATE CU:

Pentru femei: Cainele si Crocodilul.

Nu se recomanda: celelalte semne, decat poate cu mari rezerve.

Pentru barbati: Casa, Crocodilul, Cutremurul, Floarea si Iepurele.

Nu se recomanda: Iarba si Trestia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s