VARSATORUL (luna Shevat)

Varsatorul este semn de aer. Guvernat de doua planete, asgtrologia traditionala atribuie controlul acestei zodii lui Saturn, iar astrologia moderna ofera credit lui Uranus. Saturn este planeta judecatii, ordinii, responsabilitatii, disciplinei si legilor, in timp ce Uranus ne ridica la noua constiinta si noi concepte dincolo de limitari. De aceea luna Varsatorului este considerata timp al schimbarii. Vreme pentru a invata, cunoaste, inventa, umanitate si caritate. Energia lui Uranus mai conecteaza la elementul aer – intelectualism, inovatie si noi concepte care vor duce lumea la un nivel mai inalt de constiinta.

SHEVAT:

– aducerea spiritualitatii prin curatarea atitudinilor in ce priveste materialismul. Cei nascuti in aceasta luna au un potential unic de a oferi

– directioneaza aceasta dorinta pentru a oferi altora, intr-un mod direct si focusat pentru un maxim de impact pozitiv. Acesti nativi se bazeaza mult prea mult pe lucrurile materiale si risca sa piarda contactul cu spiritualitatea. Sunt totusi, sensibili, intelegatori si cu viziune.

Varsatorii sunt rebeli prin natura fiindca se confrunta in mod constant cu intrebari patrunzatoare in ce priveste individualitatea lor, unicitatea si identitatea lor. Acesta este motivul pentru care se straduiesc sa darame vechile limite. Pentru Varsatori, trecutul nu este decat un moment trecator, se deconecteaza de la trecut pentru a gasi o realitate proaspata si nefamiliara, un nou adevar care sa se potriveasca noilor timpuri. Sunt buni tehnicieni IT, oameni de stiinta si lucratori sociali. Le place sa faca orice este revolutionar, in special sarcini cum ar fi sa duc stegul unei revolutii socio-politice.

Varsatorul si luna Shevat reprezinta rascumpararea. De ce? Fiindca Varsatorul percepe lumea ca unita, iar Kabbalah considera ca acest lucru este baza adevaratei rascumparari. Rascumpararea este atunci cand toata negativitatea este curatata, cand umanitatea este eliberata de rau. Datorita nivelului lor inalt de constiinta, Varsatorii sunt legati in mod direct de momentul rascumpararii. Ei sunt unici – se evidentiaza in multime si nu pot fi ignorati. Promit mult ca si copii, iar ca adulti sunt idealisti care se zbat sa schimbe universul prin idei originale. Ingrijorarea loor este legata de bunastarea umanitatii ca un intreg. Desi ei isi doresc dreptatea pentru toti, acesta este un tel global, nu personal. Sprijina lucrurile marete si nobile, in timp ce esueaza prin a fi insensibil fata de cei din jurul lui care sufera. Varsatorii sunt deseori lipsiti de simt practic, si sunt extrem de independenti, discreti mai ales in ce priveste viata lor privata. Sunt extraordinar de incapatanati, desi deschisi la minte. Urasc barierele de orice fel; una din cele mai mari fiind cea de a-si infrunta propriul ego.

Este generos, uneori intransigent, destept, fara limite, inventiv, umanist, independent; vede dincolo de imagine, este inaintea vremurilor lui.

MOTIVATIE PRINCIPALA:

problemele umanitare si salvarea lumii. PROVOCARI (si cum sa le infrunte):

– Tind sa se concentreze pe schimbarea globala in loc de cea interioara (personala) si pot fi insensibili la nevoile si durerile celor apropiati: fa-ti un obicei din a intreba oamenii ”Cum te mai simti?”, ”Pot face ceva pentru tine?” si asculta ceea ce au de spus. Asculta cu adevarat.

– Tind sa fie rebeli si sa se simta obligati sa fie diferiti: uneori este bine sa faci parte din turma, ca si atunci cand faci parte dintr-un grup care munceste pentru un bun comun.

– Ego-ul lor este legendat, avand in vedere faptul ca sunt constienti de originalitatea lor: toate darurile si talentele tale iti sunt incredintate pentru a le canaliza si oferi celorlalti. Tu esti doar un mijlocitor.

– Vin cu idei formidabile, insa uneori cu idei nepotrivite, exagerate pe care insa nu le vor recunoaste ca fiind astfel din cauza incapatanarii: ”cand 5 oameni iti spun ca esti beat, mergi si te culci.” CUM SA-TI IMBUNATATESTI RELATIA CU UN VARSATOR:

– Fii sensibil la nevoia lui de libertate si spatiu personal. – Asculta-i viziunile pentru societate si umanitate. – Incurajeaza-i implicarea in activitati mici si pe termen scurt.

CUM ISI GASESTE VARSATORUL IMPLINIREA:

– Relatiile personale (mai profunde) si facand parte din aceasta lume.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s