ZODIAC EROS – PESTI

Viata s*xuala a femeii Pesti:

Are un talent dramatic natural, si putem fi siguri ca se va purta intotdeauna adecvat, va spune lucruri potrivite si va sti sa creeze o atmosfera placuta. Este prematur dezvoltata s*xual, iar dorinta ei de a placea nu o va lasa sa spuna NU. Este necomplexata si ii plac toate jocurile erotice. Nu-i trebuie mult pentru a se incalzi: un film pentru adulti sau o carte sexy. Ii place sa-si aranjeze cadrul ca pe o scena: iluminat potrivit, parfum greu, combinezon negru, diferite aparate, tot ceea ce corespunde gustului amantului ei. Libidoul este deosebit de puternic in timpul ciclului menstrual. Atunci apeleaza la autosugestie. Este maestra in folosirea limbii. Cade foarte usor prada unor relatii de gen stapan-sclava. Se va supune la orice ii cere amantul. Au tendinta in fetisism, in imbracaminte si bijuterii. Va purta cu placere cercei lungi care sa-i mangaie gatul, bratari largi care sa-i alunece pe brate. O excita chiar si imbracamintea. Ciorapii de nylon, manusile sau sutienele foarte decoltate, imbracamintea de piele. Participa la tot ceea ce altora li s-ar parea anormal. Daca barbatul o doreste, poate sa preia rolul de conducator, chiar daca ea insasi nu va resimti nicio placere.

Viata s*xuala a barbatului Pesti:

Preia comanda si devine nervos daca nu simte o reactie rapida. Nu suporta contrazicerea dorintelor sale si se simte jignit daca simte o ezitare. Daca doreste o femeie vrea sa o aiba imediat. Inclina spre intalniri secrete si aventuri tainice deseori cu femei casatorite. Cum nu respecta niciun fel de prejudecata morala sau legala, prefera o partenera cu experienta care isi doreste s*x. Ii place sa fie dezbracat incet si sa fie admirat, ii place actul s*xual in pozitie sezand ca sa poata urmari fata partenerei. Stapaneste bine arta preambulului. Barbatul Pesti este animat de dorinta de a-si transpune in practica toate fanteziile sexuale mai ales cu sotia sa foarte dominatoare si care il supune la incercari nerezonabile. Sadicele si masochistele vor gasi in el un partener ideal pentru ca el se declara de acord cu tot ceea ce i se cere. Daca partenera ii va cere sa se travesteasca in femeie, il pedepseste sau il jigneste, nu va intalni nicio opozitie. Fanteziile sale erotice il pot duce dincolo de comun. Barbatul Pesti va fi un posedat s*xual necomplexat si desavarsit. Poate cadea sub influenta tuturor lucrurilor care ii confera cea mai mica placere sau ii stimuleaza mecanismul durere-placere.

Zone erogene:

La Pesti sunt picioarele. Reactioneaza la mangaieri usoare ale calcaielor sau gadilatul talpilor. Un usor masaj al picioarelor il transpune repede in beatitudine. Placere deosebita simte cand i se freaca degetele. Femeia Pesti isi poate satisface partenerul cu picioarele: ii freaca de pilda membrul intre labele picioarelor. Barbatii Pesti se excita numai la simpla vedere a picioarelor unei femei. Foloseste cu precadere degetul mare de la picior ca instrument de mangaiere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s