SOBOLANUL SI ELEMENTELE

Sobolan de Metal:

Nativul este foarte hotarat in ceea ce face si are o vointa de fier, gata sa faca orice pentru a ajunge la ceea ce doreste si unde si-a propus. Idealist in gandire si cu un limbaj colorat. Foarte emotional si sensibil. Are uneori comportamente extreme, isi poate ascunde sentimentele reale sub o masca a fericirii si farmecului, cand de fapt este usor egoist, gelos si uneori furios. Este posesiv si ii sare tandara usor, ceea ce face ca relatiile cu ceilalti sa fie dificile. Iubeste banii, dar investeste cu intelepciune. Iubeste drama.

Sobolan de Apa:

Predispus spre activitati intelectuale, este foarte influent, intuitiv si cu un psihic excelent. Se intelege cu oamenii din orice categorie si are o capacitate extraordinara de a rezolva orice problema. Este chibzuit si ager. Unde considera ca este ceva important, isi pune la bataie toate calitatile necesare pentru a domina prin influenta sa.

Sobolan de Lemn:

Nu prea are incredere in el insusi, desi nu lasa ca acest lucru sa se vada. In ciuda temerilor pe care le are, reuseste totusi sa aiba succese. Are o minte clara si este mereu in cautare de raspunsuri. Desi este cam meschin, reuseste totusi sa se faca placut. Munceste din greu pentru viitor, fiind mereu ingrijorat pentru siguranta lui. Isi iubeste familia si prietenii.

Sobolan de Foc:

Foarte spontan si activ. Iubeste sa calatoreasca si sa incerce mereu lucruri noi, ii plac hainele retro, este o fire deschisa dar irascibila. Nu suporta monotonia si ar fi capabil sa faca orice pentru a nu avea parte de ea. Poate fi foarte generos. Nu are deloc simt al diplomatiei, iar din cauza incapatanarii poate pierde sprijinul in cautarea caruie este. Isi va asculta inima, nu mintea. Daca vrea, se face mereu placut de ceilalti. Desi este un familist, nu va accepta nicio constrangere.

Sobolan de Pamant:

Un nativ stabil caruia ii place sa prinda radacini intr-un loc anume. Are nevoie de disciplina si siguranta pentru a fi fericit si pentru a putea asigura un viitor bun si a le oferi stabilitate celor din familie. Este o persoana realista, sarguincioasa cu munca sa. Ca defecte: rigid si intolerant cu ceilalti. Insa bun si bland cu cei pe care ii iubeste. Tine foarte mult la imaginea si reputatia sa in public. Prefera o viata linistita si traita in armonie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s