ZODIAC EROS – CAPRICORN

Viata s*xuala a femeii Capricorn:

Se aprinde repede. Un gest oricat de mic, un compliment, o mangaiere sunt de ajuns pentru a o aprinde. Nu are nevoie de un preambul prelungit. In pat va prelua comanda. Are o mare rezistenta in dragoste si asteapta acelasi lucru de la partener. Variatile vaginale nu o intereseaza, este adepta traditionalismului. De ce sa se complice daca merge si simplu? Stapanind isi impune ritmul. Actul s*xual devine salbatic, zgarie si striga. Ii place ca actul sa dureze mult, sa fie chiar reluat. Si pentru ca ea este calculata si in contactul s*xual, dorintele ei de satisfactie se vor apropia mult de nimfomanie. Musca cu placere. Poate avea inclinatii spre sadism. Pare rece, dar aceasta este masca ei. Dupa ce isi scoate masca putem avea surprize.

Viata s*xuala a barbatului Capricorn:

S*xul este tot ce poate oferi mai bun. El crede ca un om poate intelege pasiunea cu adevarat numai daca intelege pasiunea fizica. Actul s*xual este un act impulsiv, dar isi planifica si aceasta activitate ca si intreaga viata. Prefera femeile care simt ce doresti si care nu-l silesc sa faca primul pas sau sa se straduiasca prea mult. Femeia trebuie sa cunoasca trucurile care il excita si sa-i faca multe surprize. Este mandru de potenta sa s*xuala si de capacitatea de a satisface o femeie fara sa se consume prea mult. Dragostea trebuie sa se desfasoare intr-un loc comod, cu multe perne, lumina difuza, muzica discreta si o bautura mai speciala. Iubeste dansul si ii place sa-si legene partenera in ritmul muzicii. Nu suporta sa fie dirijat, sa i se spuna ce si cum sa procedeze, caci se mandreste cu capacitatea sa de a satisface partenera. In tinerete este complexat in comportamentul sau fata de fete si de aceea prezinta tendinta spre masturbare, tehnica de care nu scapa nici mai tarziu. Prezinta inclinatie si spre perversitate. Cand se loveste de opozitie foloseste forta.

Zone erogene:

Barbatul Capricorn se excita usor cand partenera il mangaie cu sanii. Femeia Capricorn prefera mangaieri usoare pe burta si sarutari in zona genunchilor. Ambii reactioneaza la mangaieri pe spate. Prezinta de asemenea mare sensibilitate in zona de sub brat.

Lasă un comentariu