CAT DE SUPARACIOASE SUNT SEMNELE ZODIACALE

Berbec:

Daca ai reusit sa jignesti un nativ al acestui semn zodiacal, nu te astepta la iertare. Berbecii sunt destul de furiosi (cu exceptia celor care au invatat sa-si gestioneze bine emotiile), insa se si linistesc rapid. Nu sunt rautaciosi, mai tarziu li se va face mila de tine.

Taur:

Incearca sa nu-i superi. Initial vor fi suparati, apoi iti vor citi monologuri lungi despre cat de rau ai facut – ca l-ai suparat pe micutul si nevinovatul Taur. Iar tie nu-ti va ramane decat sa stai si sa asculti toata cicaleala, in scopuri educationale.

Gemeni:

Sa te certi cu un nativ din aceasta zodie poate fi intr-un mod complet neasteptat pentru tine. Si pentru el de asemenea. Cearta cu Gemenii se deosebeste printr-o rapiditate incredibila, fara abuz fizic. Te vor murdari cu noroi doar din cuvinte. Iar apoi pur si simplu vor uita de tine.

Rac:

Racii sunt suparaciosi si e foarte usor sa-i jignesti. Un Rac suparat e plin de rautate, e razbunator, insa oricum ramane sentimental. Te poate chiar ierta, daca iti vei cere iertare sincer, demonstrandu-i cat de mult il iubesti. Daca un Rac a decis sa se razbune, atunci e vai de tine. Razbunarea sofisticata si rau intentionata te va ajunge neaparat.

Leu:

Daca Leul s-a suparat pe tine, probabil ca nu l-ai apreciat si laudat suficient. Pentru ca Leii iubesc sa acapareze toata atentia publicului. De aceea se vor supara astfel incat sa vada toti. Te pot ignora sau iti pot crea neplaceri serioase. Nu uita ca Leii sunt destul de influenti. Lauda-i, pentru ca au pentru ce sa fie laudati. Doar asa infloresc cu adevarat.

Fecioara:

Pe Fecioara e foarte greu s-o superi, dar daca ti-a reusit, ea nu e rea si nu va tine pica mult timp. Chiar poate uita imediat de ce s-a suparat. Insa daca te-a inscris in lista neagra, oricum se va razbuna. Razbunarea va fi una sofisticata si brutala. Nimic personal, insa razbunarea ca si orice altceva facut de Fecioara e de calitate maxima.

Balanta:

Balanta nu se razbuna, ea pur si simplu nu stie cum sa o faca. Insa se supara ca un copil si iubeste sa faca scandaluri. Iti poate juca pe nervi sau o razbunare groaznica pentru Balanta ar fi barfa. Trebuie sa vii sa-ti ceri iertare si vei fi iertat imediat. Ea nu suporta nicio clipa sa fie suparata pe cineva – astfel lumea ei interioara isi pierde armonia.

Scorpion:

Scorpionul nu numai ca nu te va ierta, ci se va razbuna cu entuziasm si pasiune. Nu uita nimic si e foarte usor sa-l superi, pentru ca este emotiv si sensibil. Poate ierta doar o persoana foarte apropiata.

Sagetator:

Sa-i superi pe Sagetatori e dificil, ei nu sunt razbunatori. Sunt pasnici, dar actioneaza intotdeauna cu avant, caracteristic semnelor de foc. Si daca s-au suparat pe tine asteapta-te la un scandal mare. Sagetatorii te vor tortura mintal. Te vor tachina astfel, incat vei dori sa mergi singur sa te ”omori”. Cu toate acestea, poti fi iertat. Doar fa ceea ce asteapta Sagetatorul de la tine.

Capricorn:

Pe Capricorn il poti supara, insa greu. Cel mai probabil, se supara pentru ca i-ai criticat prea mult munca sau l-ai impiedicat sa faca ceea ce vroia. Daca l-ai suparat cu o critica, explica-i Capricornului ca critica a fost doar cu intentia sa-l ajuti in munca grea, si esti gata sa-l ajuti in continuare doar ca pretiosul de el – sa obtina succes. Ei apreciaza grija pe care le-o porti si te vor ierta.

Varsator:

Pe Varsator il poti supara, daca nu i-ai acceptat ideile. Un Varsator suparat te va lasa chiar si fara scandal, si va pleca acolo unde sunt persoane care ii vor intelege ideile geniale. In acest caz cauta-l si cere-i iertare. Acesti nativi pot avea idei ciudate, insa intotdeauna eficiente si profitabile.

Pesti:

Pe Pesti e foarte usor sa-i superi, insa eu sunt buni si probabil ca te vor ierta. Daca te-a iertat, te va expune ca pe un personaj negativ, iar pe el – un inger. In adancul sufletului ii place aceasta idee. Apropo,Pesti care se simt foarte ofensati, se vor razbuna cu o barfa monstruoasa despre tine.

Lasă un comentariu